43 53 00 25 info@kingnails.dk

HOT NAILS-SØBORG

HOT NAILS SØBORG

Hot Nails i Buddinge Centeret i Søborg som også omfatter en certificeret CND negleklinik

Vores nelgeklinik Hot Nails ligger i Buddinge Centret i Søborg, et center som er hyggeligt og stemningsfyldt. Med få minutters gang fra Dyssegård Station

Hot Nails i Buddinge Centret, yder en professionel service og gør jeres besøg til en oplevelse. Derudover er der gode parkeringsforhold med 2 timers gratis parkering, hvilket gør det hurtigt og nemt for jer som kunder, at besøge vores klink

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – Fredag: 09:00 – 19:00 – Lørdag: 10:00 – 16:00 – Søndag: Lukket

Adresse

Søborg Hovedgade 221
2860 Søborg

Telefon

+45 20430010

Email

info@kingnails.dk

HOT NAILS I SØBORG

I vores salon møder du altid en medarbejder med et smil. Alle vores ansatte er specialister i negleteknik, og du kan trygt lægger dine negle og fødder i vores hænder. Vi anvender kun de bedste produkter til behandlinger såsom CND, DND, OPI, Nuskin.

Vi er nogle af de bedste i Danmark, når det gælder negledesign og dekoration og arbejdet bliver udført af en professionel negletekniker. Hot Nails neglesalon i Søborg tilbyder professionel behandlinger alt fra Manicure med Alm. lak- Shellac og gel polish. Du kan også få lavet en pedicure, som vi også tilbyder i en luksus variant. Udover det, laver vi også kunstige negle i enten akryl eller gele, vi bruger tipper til forlængelse.

Vi tilbyder også Eyelash extensions som single og volume til en fornuftig pris. (Se vores priser)

 

Få flotte negle med CND Shellac eller CND Creative gel polish.

Som certificeret CND shellac negleklinik, er vi forpligtet til at følge et detaljeret kursusprogram hos Creative Nail Design (CND), dette gør at vores medarbejdere udvikler sig løbende, indenfor negle verdenen.

Hos Hot Nails har vi en udsøgt fornemmelse for, hvilke farver og hvilken facon, der passer lige til dig. Vi følger neglemoden tæt, og har garant for en høj faglig standard, og har altid de nyeste farver med i vores sortiment/udvalg. Vores negleteknikere har arbejdet med flere forskellige neglematerialer, og vi har lavet mange flotte opbygninger med både akryl og gele. I dag har vi helliget os opbygning og forstærkning med gele og akryl, da vi synes, man kan lave tynde, holdbare og ekstremt flotte blanke kunstige negle, som holder.

Der findes mange forskellige typer og farver inden for neglelak, de fleste er til almindelig hjemmebrug, og holder ikke ret meget end et par dage eller lidt længere. Når du vælger vores negleklinikker så leverer alle vores negleteknikere et hurtigt, flot og holdbart stykke arbejde, som kun dygtige og perfektionistiske negleteknikere kan levere. I vores neglesalon Hot Nails har vi valgt, at tilbyde en professionel neglelak behandling, udført med en mellemting mellem almindelig neglelak og gele neglelak, nemlig CND Shellac. CND Shellac er et patenteret og meget moderne koncept, og du kan trygt prøve en af de mange flotte farver i serien. Vi har altid nyeste farver på hylder som du kan vælge imellem.

Voksbehandlinger hos Hot Nails

Vi alle mænd og kvinder, oplever uønsket hårvækst i intim områderne, i næsen, i ørerne eller et helt fjerde sted. Mange forsøger selv at fjerne hårene ved barbering eller med hårfjerningscreme. Ingen af disse metoder holder dog hårene væk i længere tid ad gangen ligesom mange ofte oplever at få irriteret hud, indgroede hår og knopper efter selv at have prøvet kræfter med hårfjerning. Alt dette kan du slippe for, hvis du bestiller tid til en voksbehandling hos os. Vi anvender Lycon/Perron Rigot produkter, som mindsker risikoen for indgroede hår og irriteret hud betragteligt. Vores voksbehandlinger udføres i hot voks og strips voks. For at voksbehandlinger giver det bedste resultat, er de vigtigt at I kunder, plejer jeres hud både før og især mellem behandlingerne, disse efter/mellem behandlingsprodukter, kan købes i salonen, og skal bruges for at give et godt resultat, samt mindre ubehag ved behandlinger fremover.

Verdens bedste negleprodukter

Hot Nails arbejder udelukkende med verdens stærkeste produkter fra CND, DND, OPI, Nuskin og Ibd. Din negletekniker skal, som en selvfølge også kende til kemien og dens virkning, i sine produkter.

Dette sikrer dig smukke negleforlængelser, uden risiko for ødelagte naturnegle og ubehagelige permanente allergier. Som kunde er det derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt, og vælge et internationalt anerkendt produktmærke.

Pris og kvalitet følges ofte ad

Dette afspejler for det første kvaliteten af negleteknikerens uddannelsesniveau samt produkternes markant ringere kvalitet. Billige negleprodukter kan fremprovokerer alvorlig allergi.

Vedligeholdelse

Når du bestiller en tid, hos Hot Nails i Søborg til at få lavet dine nye negleforlængelser eller forstærkninger, er det for os vigtig at du har gjort op med dig selv, om du vil bruge både tiden og pengene på vedligeholdelse.

Vi er ikke klinikken, man vælger for at få lavet negle en gang i mellem, når der er råd. Dine negle skal løbende vedligeholdes (ca. hver 3. uge). Dette er også for at undgå skader og ødelagte naturnegle.

Book en tid online eller ring på 20 43 00 10

Du kan også booke tid til en af vores behandlinger online hos vores afdeling i Søborg.

Kontakt os

info@kingnails.dk

HOT NAILS-SØBORG

Søborg Hovedgade 221, 2860 Søborg
Tlf. 20 43 00 10

ÅBNINGSTIDER:
Man-fredag: 09 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søndag: Lukket