King Nails - Lyngby Hovedgade

Kings Nails – Lyngby Hovedgade

Salonen startede i 6-2020, vi ligger på ende af Lyngby Hovedgade, tæt på Irma og Hifi-klubben. Der er flere neglesalon i området, derfor skiller vi os fra andre med dygtige medarbejder, gode kundeservice, kvalitet behandling, gode produkter og garanti for de behandlinger som vi laver.  Hos os kan man altid søge råd om de behandlinger man vil lave. I salonen tilbyder vi akryl negle, gele negle, gellak, manicure, pedicure, eyelash extensions, voksbehandling.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – fredag: 09:30 – 18:30 – Lørdag: 10:00 – 16:30 – Søndag: 10:00 – 16:00

Adresse

Lyngby Hovedgade 40
2800 Kongens Lyngby

Telefon

+45 93 92 25 81

Email

info@kingnails.dk

Om King Nails – Lyngby Hovedgade

King Nails Lyngby Hovedgade byder dig indenfor i en verden af skønhed og velvære. Stedet hvor kvalitet er i højsæde. King Nails Lyngby Hovedgade er din personlige neglespecialist, vi tilbyder også, professionel permanent makeup og voksbehandling, udført af højt kvalificerede behandlere, vi bestræber os på altid at benytte de bedste produkter på markedet.

Vi har flere års erfaring, hvilket er din garanti for professionel behandling og service, når du vælger King Nails Lyngby Hovedgade. Vi ved præcis hvordan man fuldfører alle opgaver, indenfor neglebehandlinger /permanent makeup samt voksbehandling, og kan derfor hjælpe vores kunder med den rette ekspertise og efterbehandling.

Derfor kan du trygt kontakte os, næste gang du skal forkæle dig selv. Kom ind til os i en af vores saloner, og få gratis vejledning vedr., vores behandlinger og plejeprodukter, fra en af vores dygtige medarbejdere.

Få behandling hos en af Danmarks dygtigst negletekniker/pedicure

Dine velplejede smukke negle, er med til at indramme dine hænder og give dem et flot look, så det er et skønheds område, der er værd at prioritere. En neglebehandling med akryl, gele, gellak, manicure/pedicure eller påsætning af kunstige negle kan gøre en utrolig forskel for dine hænder.

Når du bestiller tid hos en af vores behandlere hos King Nails Lyngby Hovedgade, så du er i trygge hænder, her får du ikke kun flotte negle, men vi rådgiver og vejleder dig også omkring hvordan du selv kan pleje dine negle, vi anbefaler at man vedligeholder sine negle efter ca. hver 3. uge.

 

Pris og kvalitet følges ofte ad

Dette afspejler for det første, kvaliteten af negleteknikerens uddannelsesniveau samt produkternes markant ringere kvalitet. Billige negleprodukter kan fremprovokere alvorlig allergi.

 

Vedligeholdelse

Når du bestiller tid hos King Nails Lyngby Hovedgade til at få lavet dine nye negleforlængelser eller forstærkninger eller en af de andre behandlinger, er det for os vigtig at du har gjort op med dig selv, at du vil bruge både tiden og pengene på vedligeholdelse. Vi er ikke klinikken man vælger for at få lavet forlænget negle en gang i mellem når der er råd. Dine negle skal løbende vedligeholdes (ca. hver 3. uge). Dette er også for at undgå skader og ødelagte naturnegle.

Hvis du ønsker at bestille tid til en vores behandlinger, har du følgende muligheder. Henvend dig personligt i salonen, eller ring til os på telefon 93 92 25 81.

Du har også mulighed for at bestille tid online, ved at klikke på det nedenstående link, eller kan du også bestille tid i en vores andre afdelinger som du kan finde i vores menu under afdelinger. Vi glæder os til at give dig en god service.

⁃ KING NAILS LYNGBY HOVEDGADE

Du kan også booke tid til en af vores behandlinger online hos vores afdeling i KING NAILS LYNGBY HOVEDGADE.