Better Nails Better Life

King Nails

FASHION NAIL & BEAUTY- WAVES

ÅBNINGSTIDER:
Mandag – fredag: 10:00  
19:00 – Lørdag: 10:00 – 17:00 
Søndag: 11:00 – 16:00

King Nails – CITY2 Tåstrup

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – fredag: 10:00 – 17:00 – Lørdag: 10:00 – 17:00
Søndag: 11:00 – 17:00.

KING NAILS Farum Bytorv

ÅBNINGSTIDER:
Mandag – Fredag : 09:30 – 18:00 
Lørdag: 09:30 – 17:00
Søndag: Lukket

KING NAILS LYNGBY HOVEDGADE

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – Fredag: 09:30 – 18:30 
Lørdag: 09:30 – 17:00   
Søndag: 10:00 – 16:00

AKRYL NEGLE

Akryl negle er for personer, der ikke har stærke, sunde negle eller evt. bider negle. Akrylnegle placeres på neglen, længde af neglen sker efter eget valg. Derefter anvendes et lag akryl på neglen, der giver neglen et vedvarende sundt og naturligt udseende.

AKRYL PINK & WHITE

Akryl Pink & White pulver er identisk med akryl negle dog således, at der anvendes en to trins procedure, der giver negle et fransk manicure udseende. Først påføres det pink pulver og derefter det hvide pulver der sammen med det pink pulver giver et fransk manicure udseende, der kræves ikke efterfølgende pleje eller polering.

GELE NEGLE

Denne procedure er for personer, der er allergisk over for akrylpulver. Samme teknik som akryl negle ved anvendelse af et gel pulver, i stedet for akryl og udseende bliver igen vedvarende sundt og naturligt.

OPFYLDING AF AKRYL/GELE NEGLE

Opfylding er for negle er vokset frem efter ca. 3-4uger.

pedicure lyngby
Akryl negle farum

GELLAK

Gel polish kombinerer gelens styrke med polish farver, der skaber den perfekte manicure. Denne unikke gel polish er dannet gennem et LED/UV lys efter hver lag, hvilket indebærer en holdbarhed der rækker 2-3 uger længere end den normale typiske negle polish.

MANICURE

Vores manicure bevarer hænder og negle med et sundt og elegant udseende. Først skubbes neglebåndet tilbage og soigneres- derefter klippes og formes neglen, til sidst masseres hånden og behandling afsluttes med polering af neglene.

SPA PEDICURE

Vores spa pedicure er den ultimative oplevelse af total body velvære. Fødder sænkes i boblende varmt vand, mens de lænder dem tilbage i massagestolen, hvor hele kroppen masseres. Når tånegle er renset, klippet, neglebåndene formet og død hud fjernet, afsluttes behandlingen med massage og resultatet bliver et naturligt udseende eller farve efter valg. Når behandlingen er helt færdig, har de dejlige bløde fødder.

VIPPER / BRYN

Vi forlænger vipper, og farver vipper, bryn

VOKSBEHANDLING

Vi udfører flere typer af voksbehandling. Se prisliste for detalje.

PERMANENT MAKEUP

Vi tilbyder permmanet makeup på læber, øjenbryn og eyeliner. Vi anvender både microblading og pigmenter teknik.