King Nails - Friheden, Hvidovre

King Nails – Friheden Hvidovre

Vores neglesalon befinder sig i Frihedens butikscenter. Der er god mulighed for parkering, hvis du  er til fods kan du evt. tage en af de mange busser som går til og fra Frihedens butikscenter området

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – fredag: 10:00 – 18:30 – Lørdag: 10:00 – 16:00 – Søndag: Lukket

Adresse

Strandmarksvej 20,
2650 Hvidovre

Telefon

+45 93 88 59 56

Email

info@kingnails.dk

King Nails – Hvidovre Friheden

Vi anvender kun de bedste produkter til behandlinger såsom CND, DND, OPI, Nuskin, ONS. Vi er en af de bedste neglesaloner i Danmark, når det gælder negledesign og dekoration og arbejdet bliver udført af en professionel CND negletekniker. Kom ind i vores flotte Fashion Nail & Beauty klinik på Over Bølgen 12k i Greve og få lavet flotte negle eller få forstærket dine egne negle af en vores dygtige negleteknikere. Neglene laves i enten akryl eller gele, negleforstærkningen laves også i akryl eller gele, vi anvender tipper til forlængelse.

Akryl negle

Akrylnegle er en naturnegl, der er blevet forstærket/forlænget med akryl. De lægges oven på din egen naturnegel eller på tipper, hvis man ønsker forlængelse.

Akrylnegle er 8 gange stærkere end naturlige negle.

Akrylnegle kan laves meget tynde og naturlige og den bevarer styrken, så man får en stærk tynd og naturlig negl, og der laves både som forlængelse og forstærkning samt akrylnegle lavet af væske og pulver.

CND Gellak

CND gellak er en professionel neglelak, der giver flotte negle helt uden mærker i op til 2 uger. Gellak bevarer glansen i op til 3 uger og er nem at fjerne. Aftagning tager kun 8 min. ved hjælp af skånsomme Remover Wraps. Der skal ikke files på neglene for at fjerne gellak.

Herved undgår man skader på naturnegle. Neglene bliver ikke tynde eller på anden måde skadet uanset hvor længe man bærer gellak, hvis man husker at pleje neglene med olie mellem behandlingerne.

Manicure og pedicure

Vi arbejder i dybden med at pleje hænder og negle. Neglene bliver filet i facon, neglebånd skubbes og misfarvninger fjernes skånsom.

Hænderne eksefoliers og masseres. Pedicure. Neglene bliver filet i facon, neglebånd skubbes og misfarvninger fjernes skånsom. Hård hud fjernes, fødderne eksefoliers og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede med smukke negle. Kan laves i kombination med gellak.

Eyelash extensions

Eyelash extensions er noget som virkelig kan fuldende dit look og give dig en lukseriøs følelse. I vores salon FASHION NAIL & BEAUTY- WAVES i Greve og en i vores andre saloner kan du sagtens komme og få lavet dine eyelashes, som du vil have dem. Vi tilbyder forskellige slags behandlinger indenfor eyelashes og hvis du har nogle spørgsmål kan du bare komme ind i en af vores 4 saloner i Greve, Søborg, Taastrup eller Farum eller kontakte os på telefon eller facebook. Så hvis du ønsker naturlige eller fyldige vipper, så er eyelashes noget for dig.

Permanent make-up bryn

Permanent make-up bryn Behandlinger med permanent make-up er blevet meget populære og anvendt i Danmark i de seneste år.

Lige nu er særligt 3D øjenbryn (PhiBrows) en meget efterspurgt behandling. Det er vigtigt, at du vælger en godkendt behandler, når du vil have lavet 3D øjenbryn. Vores ansatte er godkendt behandlere.

3D øjenbryn skal være 100% tilpasset individuelt til den enkelte kunde. Teknik og design skal være perfekt, og som godkendt behandler af 3D øjenbryn er man under løbende opsyn, og skal dokumentere sit arbejde.

Voksbehandlinger

Vi alle mænd og kvinder, oplever uønsket hårvækst i intim områderne, i næsen, i ørerne eller et helt fjerde sted. Mange forsøger selv at fjerne hårene ved barbering eller med hårfjerningscreme. Ingen af disse metoder holder dog hårene væk i længere tid ad gangen ligesom mange ofte oplever at få irriteret hud, indgroede hår og knopper efter selv at have prøvet kræfter med hårfjerning.

Alt dette kan du slippe for, hvis du bestiller tid til en voksbehandling hos os. Vi anvender Lycon/Perron Rigot produkter, som mindsker risikoen for indgroede hår og irriteret hud betragteligt. For at opnå det bedste resultat ved voksbehandlinger, er det meget vigtigt, at du som kunde bruger de korrekte produkter mellem og efter dine voksbehandlinger, det sikre dig det bedste resultat og mindre ubehag under og efter behandlingerne.

Pris og kvalitet følges ofte ad

Dette afspejler for det første kvaliteten af negleteknikerens uddannelsesniveau samt produkternes markant ringere kvalitet. Billige negleprodukter kan fremprovokere alvorlig allergi.

Vedligeholdelse

Når du bestiller tid hos FASHION NAIL & BEAUTY- WAVES i Greve til at få lavet dine nye negleforlængelser eller forstærkninger eller en af de andre behandlinger, er det for os vigtig at du har gjort op med dig selv, at du vil bruge både tiden og pengene på vedligeholdelse.

Vi er ikke klinikken man vælger for at få lavet forlænget negle en gang i mellem når der er råd. Dine negle skal løbende vedligeholdes (ca. hver 3. uge). Dette er også for at undgå skader og ødelagte naturnegle

Du kan også booke tid til en af vores behandlinger online hos vores afdeling i Greve.