King Nails Waves

King Nails – RO’s Torv

Der er stor behov for en neglesalon i Roskilde, derfor vil vi gerne være tætte på kunder for at kunne hjælpe dem bedst muligt.

Hos os har vi plads til enhver. Vi er en unik og trendsættende neglesalon, som ligger på RO’s Torv. Her byder vi på dygtige medarbejdere, som går meget op i kundeservice. Hos os kan man altid søge råd om de behandlinger man vil lave. I salonen tilbyder vi akryl negle, gele negle, gellak, manicure, pedicure, eyelash extension, voksbehandling, og permanent makeup.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – fredag: 10:00 – 19:00 – Lørdag: 10:00 – 17:00 – Søndag: 10:00 – 17:00

Adresse

Københavnsvej 29,
4000 Rosskilde

Telefon

+45 38 80 10 33

Email

info@kingnails.dk

King Nails – RO’s Torv

Det er vigtigt for os, at vores salon emmer af afslapning, hygge og kvalitet. Som kunde skal du føle dig godt tilpas og føle, at du er i de rigtige hænder. Uanset om du er en ny eller en fast kunde, er du i centrum, når du sidder i vores stol.

Hvis du har ønsker eller idéer til dine negle eller permanent makeup, er vi utrolig lydhøre.

Vi tror på det gode sammenspil mellem os som behandler og dig som kunde.

Vi vil gøre vores bedste, for at efterleve dine ønsker. Vi ønsker, at du går herfra med en god oplevelse, og et ønske om at komme igen. Ligeså er vores betjening og service er i fokus, vi tilstræber os også på, at have en hyggelig, behagelig og personlig atmosfære i vores negleklinik.

Vi mestrer de nyeste teknikker, og holder os opdateret via blandt andet kurser, så du som kunde kan få det bedste og de flotteste negle. Vi får løbende ny inspiration, som kan hjælpe med at finde det negle design, som passer til dig.

Behandling af negle

Vores personale er topkvalificeret, og tilbyder en bred vifte af neglepleje, hvad enten det er natur-neglepleje (manicure), eller kunstige negle. King Nails arbejder udelukkende med verdens stærkeste produkter fra CND, DND og OPI , vi tilbyder negleforlængelser og forstærkninger støbt i både akryl og gelé. Vælg mellem det naturlige look, franske negle og/el. nail-art negle, med masser af glimmer og sten. Mulighederne er uendelige, så lad fantasien få frit spil.

 

Få basic kursus i negleteknik

Vores basic kursus henvender sig til dig, der gerne vil lære at lave smukke korrekt opbyggede negle, samt arbejde med et produkt af højeste kvalitet. Vores basic kursus henvender sig til både professionelle og private, og der er ingen der behøver baggrundsuddannelse for at deltage i vores basic negle kursus. Kursus afholdes i en af vores negleklinikker og du bliver undervist af en uddannet negletekniker.

Ring til os på telefon 38 80 10 33 for mere information om basic neglekursus.

 

Pris og kvalitet følges ofte ad

Dette afspejler for det første kvaliteten af negleteknikerens uddannelsesniveau samt produkternes markant ringere kvalitet. Billige negleprodukter kan fremprovokerer alvorlig allergi. Se vores Priser HER

 

Vedligeholdelse

Når du bestiller tid hos KING NAILS – RO’s TORV i Roskilde, til at få lavet dine nye negleforlængelser eller forstærkninger eller en af de andre behandlinger, er det for os vigtig at du har gjort op med dig selv, at du vil bruge både tiden og pengene på vedligeholdelse.

Vi er ikke klinikken man vælger for at få lavet forlænget negle en gang i mellem når der er råd. Dine negle skal løbende vedligeholdes (ca. hver 3. uge). Dette er også for at undgå skader og ødelagte naturnegle.

Du kan også booke tid til en af vores behandlinger online hos vores afdeling i Roskilde.